WhatsApp Web bilgisayara nasıl yüklenir? WhatsApp Web nasıl kullanılır?

Saturday, January 24, 2015

WhatsApp Web bilgisayara nasıl yüklenir? WhatsApp Web nasıl kullanılır?

WhatsApp Web uygulaması bilgisayara nasıl yüklenir, WhatsApp Web programı Android telefon ile nasıl eşleştirilir, Bilgisayarımda WhatsA0 Web programını nasıl çalıştırırım?

WhatsApp sonunda birçok bilgisayar kullanıcılarının beklediği WhatsApp Web masaüstü programını kullanıma sundu. Peki WhatsApp Web uygulaması bilgisayara nasıl yüklenir ve nasıl çalıştırılır?

WhatsApp Web uygulaması ile bilgisayar kullanıcıları artık uygulamaya internet üzerinden ulaşabiliyor. Chrome tarayıcısı üzerinden WhatsApp programını kullanabilmek için şunları yapmanız gerekiyor.

●WhatsApp Messenger’ın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun

●Ardından telefonunuz üzerinden WhatsApp’ı çalıştırın ve sağ üst köşedeki menüyü açarak “WhatsApp Web” seçeneğini seçin.

●Google Chrome tarayıcınız üzerinden https://web.whatsapp.com/ WhatsApp Web adresine ulaşın.

●Telefonunuzda karşınıza gelen ekranda “TAMAM ANLAŞILDI” seçeneğinin üzerine dokunun.

●Bu adımdan sonra kameranız açılacak. Daha önceden Google Chrome üzerinde açtığınız WhatsApp Web sayfasında da bir barkod gösterilecek.

●Telefon kameranızı monitörünüzde açık olan WhatsApp Web sayfası üzerindeki barkoda odaklayın ve kısa bir süre bekleyin. Barkod otomatik olarak taranacaktır:

Artık WhatsApp Web’i bilgisayarınızda kullanmaya başlayabilirsiniz. Eğer masaüstünüzde WhatsApp bildirimleri ve uyarı sesleri almak isterseniz WhatsApp Web servisi üzerinde avatarınızın hemen sağındaki menüyü açın ve “Bildirimler” seçeneğinin üzerinde tıklayın. Açılan menüden bidirim ve sesleri açıp kapatabilirsiniz.

Şuan Whatsapp Web uygumasına sadece Android, Windows Phone ve Blackberry OS kullanıcıları ulaşabiliyor. İOS kullanıcılarının Apple’ın Chrome tarayıcısına uyguladığı kısıtlama nedeniyle Web programını kullanamayacağını da belirtelim

  • Posted by tuncay at 20:31:53 in